joi, 8 august 2013

Festival de turism și ecologie, ediția a III-a


Când: 07 Septembrie 2013.
Unde: Cheile Râșnoavei – Turism și Aventură 2013

Festival de turism și ecologie, editia a III-a, organizat în cadrul proiectului "Cheile Râșnoavei - Turism și Aventură", proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Începând cu această ediție, Festivalul este Etapă a Campionatul Național ”Ștafeta Munților”. La acest concurs de tip Outdoor Challenge participă, în mod tradițional, toate cluburile și asociațiile de turism și ecologie din țară.

Acest lucru înseamnă atingerea obiectivelor proiectului de a promova Cheile Râșnoavei ca destinație premium de sporturi montane, de a atrage turiști dar și practicanți ai sporturilor montane, atât la nivel de hobby cât și de performanță.

Festivalul “Cheile Râșnoavei – Turism și aventură” cuprinde concursuri tematice (orientare, cultură montană și ecologică, etc.), probe cultural-artistice, concursuri de ecologizare a zonei și altele. Prin intermediul acestui tip de evenimente se urmărește, pe de o parte, atragerea tuturor iubitorilor de turism (cu precădere montan) și ecologie către oportunitățile oferite de Cheile Râșnoavei și pe de altă parte responsabilizarea acestora privind problemele ecologice și de protecția naturii.

Loc de desfășurare: M-ții Postăvaru, zona Cheile Râșnoavei, Orașul Râșnov, Județul Brașov

Categorii de concurs:
  • Copii: echipaje de câte 3 membri până în 14 ani, indiferent de sex, cu însitor;
  • Juniori: echipaje de câte 3 membri, 15 - 20 ani, indiferent de sex;
  • Elite: echipaje de câte 3 membri indiferent de vârstă și sex;
  • Open: echipaje de câte 3 membri indiferent de vârstă, dar obligatoriu mixt sau feminine.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu